BLOG: Hoe Office 37 jouw onderneming kan helpen in tijden van corona

17.09.2020

COVID-19 is voor niemand een gunstige situatie, maar het zijn voornamelijk ondernemingen die getroffen worden, met name startups. Office 37 biedt steun aan andere ondernemingen om deze periode door te komen.

Ondernemingen zullen, ongeacht de bedrijfsomvang, het hoofd moeten blijven bieden aan onverwachte uitdagingen die op hun pad komen. Dit kan onder andere het bekostigen van de werkplek zijn wat in tijden van corona minder makkelijk blijkt.

Een aangename werkplek om de activiteiten te laten doorgaan, draagt bij tot het functioneren van de onderneming. Werknemers die niet tevreden zijn, zijn bijgevolg ook minder productief. In de huidige omstandigheden is het ophoesten van de huurprijs van een pand niet simpel en dat is waar Office 37 jouw redder in nood kan zijn.

Flexibel kantoorverhuur

De meeste huurcontracten werken aan de hand van het klassieke 3-6-9 systeem. Dit wil zeggen dat je een pand huurt voor een periode van 3, 6 of 9 jaar en je bijgevolg plaatsgebonden bent. Bij dit type huurcontract is het niet makkelijk om op te zeggen wanneer je in financiële moeilijkheden komt en dat kan in tijden als deze eens voorvallen.

Office 37 kan jouw onderneming hierin bijstaan. Je onderneming kadert binnen een professionele en hippe werkplek. Standaard werken we aan de hand van een jaarcontract dat stilzwijgend verlengd wordt. Makkelijk opzegbaar en kostenbesparend in vergelijking met standaard kantoorruimtes.

All you need

Office 37 is een coworking space die een grote hap uit het budget in kaart brengt en dit minimaliseert tot het hoogst noodzakelijke. Je kan gebruik maken van onze site aan een correcte prijs zonder verrassingen achteraf. Onze kantoorruimtes zijn bemeubeld en voorzien van alle benodigdheden om de activiteiten vlot te laten verlopen.

Bovendien draagt een coworking space bij tot de creativiteit en de productiviteit. Laat je inspireren door mede-ondernemers en zorg voor een uitbreiding van je netwerk. Connecties maken binnen een professionele, hippe sfeer tegen een lage prijs, wat wil een ondernemer nog meer?

Stay safe, stay healthy @Office 37

Een veilige terugkeer naar kantoor vereist het behouden van de social distancing voor werknemers en bezoekers. Office 37 beschikt over ruime private werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes opdat er veilig gewerkt kan worden. Anderhalve meter afstand houden, is hier zeker geen probleem! Al onze huurders respecteren elkaars veiligheid.

 

Wens je meer info te krijgen over de mogelijkheden bij Office 37? Stuur dan alvast een mailtje met wie je bent en over welke onderneming het gaat naar info@office37.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies