Office 37 blijft geopend

20.03.2020

Ondanks de recente ontwikkelingen rond COVID-19 hebben we besloten om ons business center niet te sluiten.

We ontzeggen onze huurders de toegang niet en laten hen zelf beslissen of ze de activiteiten van thuis uit of vanop kantoor willen verder zetten.

Er zijn enkele huurders die verkiezen om naar kantoor te komen, maar dit zijn dan grotendeels de zaakvoerders. De medewerkers werken van thuis uit en zullen dit blijven doen gedurende de volledige lockdown.

Op elke verdieping hangt er een plan uit met social distancing measures waar de huurders zich aan moeten houden. Zo moet er anderhalve meter afstand gehouden worden, moet men sociaal contact met medehuurders beperken, moet men de handen regelmatig wassen/desinfecteren & moet er een mondmasker gedragen worden wanneer men zich in de gemeenschappelijke ruimtes bevindt.

Hopelijk komt er snel een einde aan deze situatie opdat iedereen opnieuw de draad kan oppikken!

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies